KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     DALI SUB E-9 F Aktif Subwoofer

   
Ürün Kodu : SUB E-9 F
Üretici : DALI
Fiyat : 650 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
DALI SUB E-9 F Aktif Subwoofer
        Detaylar
 
 
Detaylar

Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI SUB E-9 F Aktif Subwoofer
DALI SUB E-9 F'nin piyasaya sürülmesi, bu subwoofer seviyesinde mümkün olan yeni bir aşamaya işaret ediyor! 

SUB E-9, çok sayıda havayı güç ve hassasiyetle hareket ettirebilen 9 ”woofer özelliğine sahiptir. Koni, maksimum sertlik ve dış cephe haline gelmek için saf alüminyumdan yapılmıştır. Ayrıca, ağır mıknatıs sistemi 4 katmanlı, uzun vuruşlu bir ses bobini sağlar. 

Sonuç olarak, bu "motor sistemi” nin ağır iş yetenekleri, woofer'ın daima amplifikatörden gelen sinyali takip etmesini sağlar!

Bu subwoofer'ın kalbi, son derece doğrusal bir cevaba sahip 170W RMS Sınıf D amplifikatördür. Klasik bir DALI markasını kucaklamak, AV sisteminizin toplam düşük frekanslı uzantısı olarak işlev görür. Sonuç, hoparlörlerinizle güçlü, dengeli bir bas reprodüksiyonu ve kusursuz entegrasyon. Ek olarak, entegre sınırlayıcı, subwoofer'ınızın aşırı yüklenmeye karşı korunmasına yardımcı olur. 

SUB E-9 F'nin arka plakası, ses seviyesi ayarı, faz ve üst kesme frekansı için kontroller sağlarken, güç açma / kapama fonksiyonu sinyal algılama yoluyla otomatik olarak çalışır. LFE veya LINE girişleri için bu subwoofer, AV kurulumuna kolayca eşlik eder. 

SUB E-9 F, koni şeklindeki lastik ayaklarla zeminden yükseltilirken, aşağı atımlı bir bas limanı doğrudan duvara yaslanmasına izin verir.

DALI SUB E-9 F, KUBIK BEDAVA'nın yanı sıra ZENSOR ve FAZON serilerinin kompakt modellerine de iltifat olarak tavsiye edilir . Bunun üzerine DALI stereo veya surround kurulumunun mükemmel bir şekilde tamamlandığı tüm DALI hoparlörleriyle uyumludur .
 
dali e9 subwoofer
 
 Teknik Özellikler:
 
• Aktif subwoofer hoparlör sistemi
• 170 - 220 Watt
• Frekans aralığı : 37 Hz - 200 Hz
• Maksimum duyarlılık : 111 dB
• Nominal empedans : 25 kohm
• Alt frekans sürücü : 1 x 9''
• Kon tipi : Kağıt - fiber
• Ebatlar : 307 x 288 x 311 cm
• Birim adet ağırlık : 11 Kg


DALI SUB E-9 F Subwoofer,HiFi ve High-end hoparlör çeşitlerinde Dünyanın önde gelen markalarından DALI, peşin fiyatına vade farksız 6 taksitte www.teknohifi.com'da
 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339