KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     DALI SPEKTOR VOKAL 'Walnut'

   
Ürün Kodu : SPEKTOR VOKAL
Üretici : DALI
Fiyat : 270 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
DALI SPEKTOR VOKAL 'Walnut'
        Detaylar
 
 
Detaylar

Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI SPEKTOR VOKAL

Merkezi sahne alan SPEKTOR VOKAL, herhangi bir filme netlik ve derinlik katar. İki 4½ "woofer ve 25 mm yumuşak kubbe, SPEKTOR serisindeki üç modelden herhangi birine mükemmel şekilde uyacak şekilde ayarlanmıştır.

ÜRÜN DETAYLARI

Merkezi sahne alan SPEKTOR VOKAL, herhangi bir filme netlik ve derinlik katar. Bu fiyat aralığındaki bir hoparlörden bu kadar yüksek bir Hi-Fi performansı elde etmek, tüm deneyim ve bilgi birikimimizi değil, aynı zamanda dinleme odasında geçirdiğimiz saat ve saatleri, sürücü performansını iyileştirmek ve mükemmel ses performansı yaratmak için tasarımları kesiyor.

Uygun fiyatlı bir merkez kanalı arıyorsanız, SPEKTOR VOKAL beklentilerinizi karşılayacaktır. SPEKTOR 1 ,  SPEKTOR 2 ve  SPEKTOR 6  hoparlörlerinden oluşan SPEKTOR serisi üç modelden herhangi biri ile detaylı, dinamik ve güçlü bir ses reprodüksiyonu  sunuyor . Ev Sinemasında 3.1 veya 5.1 surround kurulumda kullanmayı planlıyor olursanız olun.

Tüm  DALI hoparlörlerinde olduğu gibi, SPEKTOR VOKAL, temel akustik ve elektro-akustik prensiplerimize uygun olarak tasarlanmıştır  ve netliğin ve otantik, dürüst bir ses reprodüksiyonunun sizi canlı konser deneyiminin tam etkisine daha da yakınlaştıracağına dair güçlü bir inançtır. .

 

GENİŞ DISPERSİYON

DALI, hoparlörlerinizi herhangi bir odaya entegre etmeyi kolaylaştırır. SPEKTOR VOKAL'da uygulanan hem sürücü materyalleri hem de geometri geniş bir dağılım modeli elde etmek için seçilmiştir. 

Eksenel olarak önemli ölçüde dinlerken bile, iyi entegre bir ses deneyimleyeceksiniz. Ve, müzik dinlerken çoğu zaman doğrudan hoparlörün önünde oturmuyorsanız, bu önemlidir. 

Eksen dışı dağıtım için ses sinyalini optimize etmek, kulağınıza doğrudan ulaşan sinyale neden olur ve sinyal, tutarlı bir dengeye sahip olmak için oda yüzeylerinden yansır. Bu, daha geniş bir dinleme alanında tutarlı yüksek ses kalitesi anlamına gelir. Aynı zamanda, hoparlörlerin konumlandırılmasında daha fazla özgürlük ve esneklik sunar. 

Ek bir fayda, bir eksen üzerinde tepkide her zaman daha güçlü olacağından, büyük ölçüde azalmış harmonik bozulma ve frekans bozulmasına neden olan kırınımlardır. Bu aynı zamanda tüm DALI konuşmacılarının toeing için tasarlanmalarının nedeni de budur.

 

TWEETER

SPEKTOR VOKAL tweeter, yüksek frekansları yüksek doğrulukla üretebilir. Bu çok kısa geziler anlamına gelir, ancak yüksek hızda - veya daha yüksek hızda - yüksek hızda. Başka bir deyişle, düşük hareketli bir kütleye ve güçlü bir motora sahiptir.  

SPEKTOR VOKAL'da kullanılan tweeter, ultra hafif dokuma kumaşa dayanmaktadır. Piyasadaki çoğu yumuşak kubbe tweeter ile karşılaştırıldığında, DALI kubbe malzemesi ağırlığının yarısından daha azdır; Mm2 başına 0.056 mg.  

Yumuşak kubbeli tweeter'ın güzelliği, yüksek frekans aralığının en düşük kısımlarını bile herhangi bir kesinti olmadan oynatma yeteneğidir. Bu, woofer'dan tweeter'a kadar tüm önemli hand-over'ları ele alırken çok önemlidir. Woofer veya tweeter'ları yaptıklarının ötesine zorlamak zorunda kalmamak, en iyi sonucu, kesintisiz bir geçişe ve orta aralıktaki frekanslarda her ayrıntıyı korumasına neden olur.

 

WOOFER

SPEKTOR VOKAL ses imzası, bu hoparlör için özel olarak geliştirilen iki adet 4,5 "woofer üretmektedir. Ahşap fiber koninin açısı ve toz kapağın boyutu gibi küçük detaylar bile mümkün olan en iyi entegrasyon, dağılım için optimize edilmiştir. ve SPEKTOR VOKAL'da performans. 

Ahşap elyaf kozalakları, bir DALI markasının yanı sıra kanıtlanmış bir DALI teknolojisidir. SPEKTOR VOKAL koni membranlar, ince taneli kağıt ve odun elyafı hamurunun bir karışımından elde edilir. Bu konileri çok dayanıklı, çok hafif ve zar yapısındaki düzgünsüzlük, istenmeyen yüzey rezonanslarını en aza indirmeye yardımcı olur. 

İyi işleyen ahşap elyaf koniyi düşük kayıplı kauçuk çevreleyici ve örümcek süspansiyonu ile birleştirmek, filtrede en küçük mikro-detayın bile - filtresiz ve yüksek hassasiyetle çoğaltılmasına neden olur. 

Şasinin yapısı en uygun mukavemet ve hava akışı için tasarlanmıştır. Woofer yapısının güçlü tutulması, iç titreşimleri ortadan kaldırır ve koni bölgesinin etrafındaki en iyi hava akışı, hareketleri engelsiz tutar, bu da amplifikatörden enerjinin çoğunu harekete dönüştürme yeteneğiyle sonuçlanır.

 

DÜŞÜK KAYIP

Herhangi bir hoparlörün ana işlevi, amplifikatörden gelen elektrik sinyalini dinleme odasında gerçekçi bir ses deneyimine dönüştürmektir. Orijinal sinyalin sürücüler veya mahfazalar tarafından herhangi bir şekilde bozulması veya renklendirilmesi, sesin tanımlanması anlamına gelmektedir. 

Bir ses sinyalindeki netlik, hem zaman hem de frekans alanında pürüzsüz ve kusursuz bir reprodüksiyon oluşturmak ile birlikte düşük bilgi kaybıyla elde edilir. 

Sadece DALI tarafından tasarlanmış ve özel olarak üretilmiş sürücüler kullanılarak, geçişte frekans düzeltme ihtiyacı ortadan kalkar. Bu, sinyal kaybının sıfıra yakın olmasını sağlayan kaliteli bileşenlerden tam bir çaprazlama tasarlamamızı mümkün kılar. 

Diğer bir temel ise mekanik bozulmanın azaltılmasıdır. Bu, bağlanan amplifikatörün gerekli zorluğa daha fazla maruz kalmayacağından emin olmak için, hoparlöre ulaşma şansına sahip olmadan bile sinyalde ayrıntı kaybına neden olur. 

Çok düşük mekanik kayıplar sayesinde, çok düşük dinleme seviyelerinde bile en hassas ses detayları korunur. Bu, çoğaltılan hoparlör sesinden nihai şeffaflık ve "canlılık" hissini elde etmenin tek yoludur.

dali spector vocal
 
Teknik Özellikler:
 
Ürün SerisiSpektor
Frekans Aralığı (+/- 3 dB) [Hz]66 - 26,000 Hz
Hassasiyet (2,83 V / 1 m) [dB]87.0 dB
Nominal Empedans [ohm]6 ohm
Maksimum SPL [dB]107 dB
Önerilen Amplifikatör Gücü [W]40 - 120 Watt
Çaprazlama Frekansı [Hz]2,100 Hz
Crossover İlkesi2 yol
Yüksek frekanslı sürücü, miktar1 x 25 mm
Yüksek frekanslı sürücü, diyafram tipiYumuşak Tekstil Kubbe  
Düşük frekans sürücüsü, Miktar2 x 4,25 "
Düşük frekanslı sürücü, Diyafram tipiAhşap elyaf koni  
Muhafaza TipiBas Refleks  
Bas Refleks Ayarlama Frekansı [Hz]51.5 Hz
Bağlantı girişiTek tel  
Önerilen YerleşimRaf veya standı  
Duvardan Önerilen Mesafe [cm]1 - 50 cm
Boyutlar (YxGxD) [mm]152 x 435 x 204 mm
Ağırlık (kg]5.3 kg
Dahil olan aksesuarlarKauçuk Ayak   
Kılavuzu 


Dali SPECTOR VOKAL Merkez Hoparlör,HiFi ve High-end hoparlör çeşitlerinde Dünyanın önde gelen markalarından DALI, peşin fiyatına vade farksız 6 taksitte www.teknohifi.com'da
 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516