KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     DALI SPEKTOR 2 Raf Tipi Hoparlör 'Siyah'

   
Ürün Kodu : SPEKTOR 2
Üretici : DALI
Fiyat : 360 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
DALI SPEKTOR 2 'Siyah'
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI SPEKTOR 1

Kompakt bir hoparlör olmasına rağmen, SPEKTOR 2'nin daha büyük iç hacmi ekstra bas performansı sunar. 5¼ "woofer ve 25 mm yumuşak kubbeli tweeter'ın artan yüzey alanları, genel ses basıncı seviyelerini arttırır, bu da kompakt bir hoparlör gerektiren daha büyük odalar için mükemmel bir seçim haline gelir. SPEKTOR 2, aynı zamanda evde herhangi bir surround pozisyonda kendini bulacaktır. Bu tamamen sürükleyici film deneyimini elde etmenize yardımcı olur.

 

ÜRÜN DETAYLARI

 

DALI SPEKTOR 2, SPEKTOR 1'den daha büyük bir iç hacim oluşturur ve böylelikle ekstra bir bas performansı sunar. Bu fiyat aralığındaki bir hoparlörden bu kadar yüksek bir Hi-Fi performansı elde etmek, tüm deneyim ve bilgi birikimimizi değil, aynı zamanda dinleme odasında geçirdiğimiz saat ve saatleri, sürücüyü iyileştirmek ve mükemmel ses performansı yaratmak için tasarımları kesiyor.

Kompakt SPEKTOR 2 - ve biraz daha küçük olan SPEKTOR 1 kardeşi   - herhangi bir kompakt Hi-Fi müzik sistemi ile birlikte duvar montajı, raf veya sehpa konumlandırma için idealdir. SPEKTOR 2, her türlü surround pozisyonda kendini evinizde bularak, tamamen sürükleyici bir film deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

DALI SPEKTOR 2, tüm DALI hoparlörler gibi  , temel akustik ve elektro-akustik prensiplerimize uygun olarak tasarlandı  ve netliğin ve otantik, dürüst bir ses reprodüksiyonunun sizi canlılığın tam etkisine daha da yakınlaştıracağına dair güçlü bir inanç müzik deneyimi.

 

AHŞAP FİBER KONS

Ahşap elyaf takviyeli düşük kütleli kağıt konilerden oluşan düşük kayıplı sürücüler. Gömülü ahşap lifli koniler yüzeye düzensiz bir yapı kazandırır, bu da yüzeyin rezonansını önemli ölçüde azaltır. Bu, ses sinyalindeki her detayın mümkün olan en iyi şekilde çoğaltılmasını sağlar.

 

AMPLIFIKATÖR DOSTU

Amplifikatör dostu tasarım, SPEKTOR serisinin fiyat kategorisindeki neredeyse tüm amplifikatörler için mükemmel bir uyum sağlar. Kompakt Hi-Fi, stereo amplifikatörler veya surround alıcılara bakarsak, SPEKTOR size en iyi müzikleri ve filmlerin nasıl ses çıkarabileceğini gösterecek.

 

YUMUŞAK DOME TWEETER

Dome tweeter, genişletilmiş frekans yanıtı, geniş dispersiyon ve düşük renklenme ile sınıfında en iyi çözünürlüğü sunar. Son teknoloji serilerimizden net bir miras. Tweeter, pazar standartının yarısından daha az olan (0.056 mg / mm2) ultra hafif dokuma kumaşa dayanır.

 

DÜŞÜK SİNYAL KAYBI

Sadece DALI tarafından tasarlanmış ve özel olarak üretilmiş sürücüler kullanılarak, geçişte frekans düzeltme ihtiyacı ortadan kalkar. Bu, özenle seçilmiş kaliteli bileşenlerle birlikte sinyal kaybının sıfıra yakın olmasını sağlayan tam bir çaprazlama tasarlamamızı mümkün kılar.

 

GENİŞ DISPERSİYON

DALI, hoparlörlerinizi herhangi bir odaya entegre etmeyi kolaylaştırır. SPEKTOR 2'de uygulanan hem sürücü materyalleri hem de geometri geniş bir dağılım modeli elde etmek için seçilmiştir. 

 

Eksenel olarak önemli ölçüde dinlerken bile, iyi entegre bir ses deneyimleyeceksiniz. Ve, müzik dinlerken çoğu zaman doğrudan hoparlörün önünde oturmuyorsanız, bu önemlidir. 

 

Eksen dışı dağıtım için ses sinyalini optimize etmek, kulağınıza doğrudan ulaşan sinyale neden olur ve sinyal, tutarlı bir dengeye sahip olmak için oda yüzeylerinden yansır. Bu, daha geniş bir dinleme alanında tutarlı yüksek ses kalitesi anlamına gelir. Aynı zamanda, hoparlörlerin konumlandırılmasında daha fazla özgürlük ve esneklik sunar. 

 

Ek bir fayda, bir eksen üzerinde tepkide her zaman daha güçlü olacağından, büyük ölçüde azalmış harmonik bozulma ve frekans bozulmasına neden olan kırınımlardır. Bu aynı zamanda tüm DALI konuşmacılarının toeing için tasarlanmalarının nedeni de budur.

 

TWEETER

SPEKTOR 2 tweeter, yüksek frekansları yüksek doğrulukla üretebilir. Bu çok kısa geziler anlamına gelir, ancak yüksek hızda - veya daha yüksek hızda - yüksek hızda. Başka bir deyişle, düşük hareketli bir kütleye ve güçlü bir motora sahiptir. 

 

SPEKTOR 2'deki tweeter, ultra hafif dokuma kumaşa dayanmaktadır. Piyasadaki çoğu yumuşak kubbe tweeter ile karşılaştırıldığında, DALI kubbe malzemesi ağırlığının yarısından daha azdır; Mm2 başına 0.056 mg. 

 

Yumuşak kubbeli tweeter'ın güzelliği, yüksek frekans aralığının en düşük kısımlarını bile herhangi bir kesinti olmadan oynatma yeteneğidir. Bu, woofer'dan tweeter'a kadar tüm önemli hand-over'ları ele alırken çok önemlidir. Woofer veya tweeter'ları yaptıklarının ötesine zorlamak zorunda kalmamak, en iyi sonucu, kesintisiz bir geçişe ve orta aralıktaki frekanslarda her ayrıntıyı korumasına neden olur.

 

WOOFER

5¼ "woofer" ın artırılmış yüzey alanları genel ses basıncı seviyelerini arttırır, bu da kompakt bir hoparlör gerektiren daha büyük odalar için mükemmel bir seçimdir. 

 

Ahşap elyaf kozalakları, bir DALI markasının yanı sıra kanıtlanmış bir DALI teknolojisidir. SPEKTOR 2 koni zarı ince taneli kağıt ve odun elyafı hamurunun bir karışımından üretilmiştir. Bu konileri çok dayanıklı, çok hafif ve zar yapısındaki düzgünsüzlük, istenmeyen yüzey rezonanslarını en aza indirmeye yardımcı olur. 

 

İyi işleyen ahşap elyaf koniyi düşük kayıplı kauçuk çevreleyici ve örümcek süspansiyonu ile birleştirmek, filtrede en küçük mikro-detayın bile - filtresiz ve yüksek hassasiyetle çoğaltılmasına neden olur. 

 

Şasinin yapısı en uygun mukavemet ve hava akışı için tasarlanmıştır. Woofer yapısının güçlü tutulması, iç titreşimleri ortadan kaldırır ve koni bölgesinin etrafındaki en iyi hava akışı, hareketleri engelsiz tutar, bu da amplifikatörden enerjinin çoğunu harekete dönüştürme yeteneğiyle sonuçlanır. 

 

SPEKTOR 1'de kullanılan woofer, bu hoparlör için özel olarak geliştirilmiştir. Koninin açısı ve toz kapağının boyutu gibi küçük detaylar bile mümkün olan en iyi entegrasyon, dağılım ve performans için optimize edilmiştir.

 

DÜŞÜK KAYIP

Herhangi bir hoparlörün ana işlevi, amplifikatörden gelen elektrik sinyalini dinleme odasında gerçekçi bir ses deneyimine dönüştürmektir. Orijinal sinyalin sürücüler veya mahfazalar tarafından herhangi bir şekilde bozulması veya renklendirilmesi, sesin tanımlanması anlamına gelmektedir. 

 

Bir ses sinyalindeki netlik, hem zaman hem de frekans alanında pürüzsüz ve kusursuz bir reprodüksiyon oluşturmak ile birlikte düşük bilgi kaybıyla elde edilir. 

 

Sadece DALI tarafından tasarlanmış ve özel olarak üretilmiş sürücüler kullanılarak, geçişte frekans düzeltme ihtiyacı ortadan kalkar. Bu, sinyal kaybının sıfıra yakın olmasını sağlayan kaliteli bileşenlerden tam bir çaprazlama tasarlamamızı mümkün kılar. 

 

Diğer bir temel ise mekanik bozulmanın azaltılmasıdır. Bu, bağlanan amplifikatörün gerekli zorluğa daha fazla maruz kalmayacağından emin olmak için, hoparlöre ulaşma şansına sahip olmadan bile sinyalde ayrıntı kaybına neden olur. 

 

Çok düşük mekanik kayıplar sayesinde, çok düşük dinleme seviyelerinde bile en hassas ses detayları korunur. Bu, çoğaltılan hoparlör sesinden nihai şeffaflık ve "canlılık" hissini elde etmenin tek yoludur.

 

dali spector 2 raf tipi hoparlör

 

Teknik Özellikler:

 

Ürün SerisiSpektor
Frekans Aralığı (+/- 3 dB) [Hz]54 - 26,000 Hz
Hassasiyet (2,83 V / 1 m) [dB]84,5 dB
Nominal Empedans [ohm]6 ohm
Maksimum SPL [dB]105 dB
Önerilen Amplifikatör Gücü [W]25 - 100 Watt
Çaprazlama Frekansı [Hz]2,600 Hz
Crossover İlkesi2 yol
Yüksek frekanslı sürücü, miktar1 x 25 mm
Yüksek frekanslı sürücü, diyafram tipiYumuşak Tekstil Kubbe  
Düşük frekans sürücüsü, Miktar1 x 5,25 "
Düşük frekanslı sürücü, Diyafram tipiAhşap elyaf koni  
Muhafaza TipiBas Refleks  
Bas Refleks Ayarlama Frekansı [Hz]51.5 Hz
Bağlantı girişiTek tel  
Önerilen YerleşimRaf veya ayakta   
On-Duvar  
Duvardan Önerilen Mesafe [cm]1 - 80 cm
Boyutlar (YxGxD) [mm]292 x 170 x 238 mm
Ağırlık (kg]4.2 kg
Dahil olan aksesuarlarKauçuk Ayaklar   
Manuel   
Duvar Braketi

Dali SPECTOR 2 Kule Hoparlör,HiFi ve High-end hoparlör çeşitlerinde Dünyanın önde gelen markalarından DALI, peşin fiyatına vade farksız 6 taksitte www.teknohifi.com'da
 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516