KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     DALI Callisto Sound Hub

   
Ürün Kodu : Callisto Sound Hub
Üretici : DALI
Fiyat : 1000 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
DALI Callisto Sound Hub Kablosuz Ses Transferi
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI Callisto Sound Hub 

DALI Sound Hub, CALLISTO hoparlör sisteminizin arkasındaki beyinlerdir, Hi-Res sesini hoparlörlerinize aktarır ve otomatik olarak birden çok kaynak arasında geçiş yapar. Sound Hub, daha fazla talep eden müzik ve film severlere tavizsiz bir kolaylık getiriyor.
 
Hızlı Ayar

Bir Hi-Fi sistemi kurmak daha kolay olamazdı. Gerçekten sadece güç akorunu CALLISTO hoparlörlerine ve Sound Hub'a bağlamanız ve ardından CONNECT düğmesine basmanız gerekir. 

Mulitiple Kaynakları

Sound Hub, farklı kaynakların bir listesini destekler: Bluetooth (AAC ve Apt-X HD), Analog (RCA ve Mini Jak), Koaksiyel RCA, 2 x Optik (Ses ve TV), USB çıkışı (Google Chromecast Audio) ve 2 x modüler genişleme portları (örneğin BluOS).

Kablosuz Ses Transferi

Sound Hub ve hoparlörler arasındaki kablosuz bağlantı, bağlantının konumuna ve kalitesine bağlı olarak 2,4 GHz veya 5.8 GHz bandında yapılan son derece kararlı bir dijital bağlantıdır. Tescilli 30 bit protokolü, ses seviyesini, hoparlör kimliğini ve diğer kontrol verilerini kontrol etmek için kalan bitleri kullanarak sıkıştırılmamış bir I2S ses sinyalini 24 bit 96 kHz'de transfer eder. Daha az trafiğe maruz bırakılan bir bant üzerinde çalıştığı ve protokolün bir ses sinyalini taşımak için özel olarak tasarlandığından, bağlantı, paket kaybının bulunmadığı bir şekilde son derece stabildir. 

Protokol, meydana geldiğinde paket kaybı sonucunu kaldırmak için ileri hata düzeltme kullanır. Yüksek bant genişliği düşük gecikme protokolü, çoklu bağlantı noktasına bir nokta olarak işlev görür. Bu, birden fazla hoparlörün aynı stereo sinyaline bağlanmasını sağlar. 25 ms'nin altındaki gecikme süresiyle, bir film veya TV kaynağından gelen video ve ses arasındaki senkronizasyon, geleneksel olarak kabul edilebilir sınırlar dahilinde iyi bir şekilde elde edilir.

Dali callisto Sound Hub
 
 

GİRİŞLER

Bluetooth 
Bluetooth, DALI Sound Hub'a standart olarak eklenmiştir ve seslerini CALLISTO sistemine hemen hemen her cihazdan aktararak AAC ve Apt-X HD kalitesini destekler. AAC, hala zararsız olmasına rağmen, Bluetooth bağlantısı üzerinden aktarılacak daha fazla miktarda ses verisini destekleyen geliştirilmiş bir ses protokolüdür. Bir Apple ürünü için en yüksek Bluetooth aktarım kalitesi. Apt-X HD, 24 bit 48 kHz'e kadar ses akışının sıkıştırılmasına ve Apt-X'den daha geniş bant genişliği transferine izin veren iyi bilinen bir ses protokolüdür. Bu, sadece geleneksel ses dosyalarının değil, aynı zamanda Apt-X ile tam geriye dönük uyumluluğun yanı sıra Bluetooth üzerinden HD kalitesinde müziğin yüksek kalitede oynatılmasına olanak tanır. 

Optik 
Sound Hub, TV ve ses kullanımına net bir şekilde odaklanarak farklı şekilde kontrol edilen iki optik girişe sahiptir. TV girişi taşıyıcı sinyal tarafından etkinleştirilir. Bu, Sound Hub'ın TV'nin açıldığı ikinci CALLISTO hoparlör sistemini çalıştırmasını sağlar. Ses girişi bir ses sinyali ile aktif hale getirilir ve ses sinyalini analiz ederek, Ses Hub, sesin oynatılıp oynatılmadığını belirleyebilir ve eğer değilse, bir sinyal algılandığında sistemi otomatik olarak kapatır ve tekrar açar. 

Optik giriş, 16 bit / 32 kHz ila 24 bit / 192 kHz arasında herhangi bir veri hızını kabul eder. Sinyal, bağlı hoparlörlere aktarılmadan önce 24 bit / 96 kHz kablosuz aktarım ses protokolü ile en uygun şekilde çalışacak şekilde dönüştürülecektir. 

Koaksiyel rca 
Bir ses cihazı ve Ses Hub'ı arasında doğrudan dijital bağlantı için. Optik giriş gibi 16 bit / 32 kHz ila 24 bit / 192 kHz arasında kabul eder. 

Analog (RCA ve mini / jak) 
Yüksek kaliteli ADC, CALLISTO hoparlörlerine en uygun kablosuz aktarım için sistem ana saatini kullanarak 24 bit / 96 kHz'de analog sinyali gönderir.

ÇIKTILAR

Alt-out 
LFE tipi subwoofer çıkışı. Bir subwoofer bağlandığında, 100 Hz altındaki her şey bu çıkıştan bağlı bir subwoofer'a gönderilir. 

Ön dışarı 
Hat seviyesi RCA çıkışı. Bu çıkış, DALI Sound Hub'ı mevcut kurulumunuz için bir ön amplifikatör olarak kullanmanıza izin verir, böylece modüler uzantıların ve otomatik kaynak algılama özelliklerinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. Pre-out, kablosuz aktarımın tercih edilmediği durumlarda CALLISTO hoparlörlerine bir kabloyla bağlanmak için de kullanılabilir. 

USB Gücü 
Yerleşik USB A portu, bir Google Chromecast Audio gibi bağlı cihazlara 5V 1A çıkış sağlar veya oynatılırken bir mobil cihaz şarj eder. Sound Hub'ın firmware'ini güncellemek için de kullanılır. Dahili USB portu, bağlı bir cihazda saklanan sesleri çalma özelliği sunmaz.

 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704