KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     Dali OBERON 7 C Kablosuz Aktif Hoparlör

   
Ürün Kodu : Dali OBERON 7 C
Üretici : DALI
Fiyat : 2700 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Dali OBERON 7 C Kablosuz Aktif Hoparlör
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI OBERON 7 C Kablosuz Aktif Hoparlör


** Sistem Stereo için hazırlanmış olup  Sound Hub ile birlikle kullanılır, 2 set Oberon C serisi hoparlör kablosuz olarak bağlanabilir...
 

OBERON 7 C, müziğin nefes alacak alana sahip olduğu ve OBERON 1 C'ye kıyasla daha yüksek ses seviyelerinde çalınabildiği daha geniş evler için tasarlanmıştır.Ses sistemleriyle daha büyük bir açıklama yapmak isteyen daha hırslı müzik severler ve audiophiles için uygundur. . Daha büyük odalarda daha fazla alan ve hoparlör konumlandırma seçenekleri mevcut olduğundan, OBERON 7 C hoparlörlerin ekranın her iki tarafında da bulunması ve TV sesi için kullanılması daha olasıdır, ancak yine de, CD'den veya akış hizmetlerinden müzik çalma muhtemelen olacaktır. birincil rolleri.

İnce, zeminde duran DALI OBERON 7 C, DALI'nın patentli SMC teknolojisine sahip iki adet 7 inçlik ahşap fiber koni ve OBERON 1 C ile aynı ultra hafif 29 mm yumuşak kubbeli tweeter'ı spor yapıyor. düşük ses seviyelerinde bile her tür müziği doğal ve gerçekçi hale getirme yeteneği ile etkileyicidir. OBERON 7 C, zemin çivileri veya uyumlu ayaklar için bağlantı noktalarına sahip entegre bir döküm kaide içerir.

OBERON 7 C ve SOUND HUB COMPACT ile DALI, eşdeğer pasif sistemlere rahatlıkla uyan kablosuz Hi-Fi'yi daha birçok müziksever ve audiophile'ın ulaşabileceği bir yere getirdi. Artık inanılmaz ses kalitesi ve uygun entegrasyon arasında seçim yapmak zorunda değiller. OBERON 7 C ve SOUND HUB COMPACT her ikisini de sağlar.

dali Oberon 7 C

Kablosuz Aktif

Oberon 7 C hoparlörler, büyük dinamik kabiliyete sahip iki adet 50W Sınıf D güç amplifikatörü içeren aktif bir tasarım kullanır. Bir amplifikatörün yüksek frekanslı sürücüye güç sağlamaya, diğeri ise iki woofer'ı çalıştırmaya adanmış olduğu Oberon 7 C hoparlörler ayrıntı ve netlik üretebilir. Arka kablosuz panel ile Oberon 7 C, Sound Hub Compact'tan düşük gecikmeli yüksek kaliteli sinyaller alarak müziğinizi doğru ve müzikal bir şekilde sunabilir.

Orta Ölçekli Sürücüler

Oberon 7 C Floorstanders, hassas bir orta kademe tepkisi ve bas frekansları sunmak için yeni bir ahşap fiber yapı konisiyle optimize edilmiş ses üreten iki adet 7 inç çapında düşük kayıplı woofer içerir. Ağaç lifleri ile güçlendirilmiş kağıt hamurundan üretilen koni sert ancak hafiftir ve ince bir kontrol sağlar. Koni, yüksek doğrulukta, filtrelenmemiş bir performans için sesteki tüm mikro ayrıntıları yeniden üretebilir. Oberon 7 C, müzik dinamiğinin zahmetsiz bir şekilde yeniden üretilmesine yol açan aynı basınç seviyesinde daha düşük bir ses bobini gezintisine izin vermek için standart 7 inçten daha büyük sürücüyü içerir.

SMC Teknolojisi

Dali Oberon 7 C hoparlörlerinde kullanılan SMC teknolojisi, genellikle histerezis ve girdap akımlarından kaynaklanan mekanik bozulmayı azaltır. Mıknatıslı motor iyileştirmeleri, daha az üçüncü derece distorsiyonla sonuçlanır, bu da rahat bir orta kademe ve daha yüksek ayrıntılı performans ile uzun dinleme keyfi anlamına gelir. Mıknatıs motorunun kendisi, demirin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve SMC diskini ses bobininin ana çalışma alanına yerleştirmek için 10 mm'lik bir SMC diski ile tepesinde bir demir kutup parçasından yapılmıştır. Büyük ölçüde iyileştirilmiş bir sabit akı alanı için bu konumda SMC'den maksimum etki çıkarılır.

Tweeter

Oberon 7 C hoparlörlerde iki orta kademe sürücünün yanı sıra ultra hafif 29 mm tweeter kullanılıyor. Oberon serisi için özel olarak geliştirilen büyük boyutlu tweeter, düşük frekanslarda daha büyük bir bant genişliği için optimize edilmiş, ultra hafif dalgalı dokuma kumaştan ilham alan bir membrana sahiptir. Woofer ve tweeter arasındaki geçiş, net bir orta kademe ile iyi dengelenmiş ve tutarlıdır. Tweeter, Rubicon ve Opticon serilerine benzer geometriye sahip özenle tasarlanmış ön plaka sayesinde geniş dağılım üretebilmektedir.

Kabin

Oberon 7 C Kule Hoparlör, yüksek yoğunluklu CNC ile işlenmiş MDF'den yapılmıştır, sağlam yapı ve takviye için kabinin içinde sağlam destekler bulunur. Malzemelerin sertliği sayesinde kabin içindeki rezonans neredeyse ortadan kaldırılır.

 

Sound Hub Compact

Dali Sound Hub Compact


 

Sound Hub Compact, Oberon C Wireless sisteminde, tüm müzik kaynaklarınıza kablolu girişler ve Oberon C hoparlörleri aracılığıyla düşük gecikmeli 30 bit dijital akış yayını üzerinden bağlanarak merkezi bir rol oynar. Sound Hub Compact ve Oberon C Wireless hoparlörlerle, yerleştirme özgürlüğü ve uygunsuz kablolar olmadan kolayca kablosuz bir hoparlör sistemi oluşturun. Sound Hub Compact, hata düzeltme teknolojisi sayesinde hiçbir paket kaybı veya radyo paraziti olmaksızın 10 m'ye kadar bir aralıkta sıkıştırılmamış 24 bit / 96 kHz yüksek kaliteli sinyalde müziğinizi hoparlörlere iletir.

Sound Hub Compact'ta bulunan beş girişle, geleneksel ses kaynaklarınızı kablosuz Oberon C hoparlörler üzerinden dinlemek için kolayca bağlayabilirsiniz. İki optik giriş, gelişmiş ses için CD çalar ve TV dahil olmak üzere dijital ses cihazlarınızı bağlar. ARC'li bir HDMI girişi, bir TV'den bağlanmanıza ve ayrıca doğrudan TV'nizin uzaktan kumandasından ses seviyesi üzerinde ekstra kontrol sağlamanıza olanak tanır. Fono aşamalı bir CD çalar veya pikap bağlamak için standart bir analog RCA girişi dahildir . Bluetooth kablosuz bağlantısı ile, herhangi bir akış hizmetinden müzik akışı gerçekleştirmek için akıllı telefonunuzu, tabletinizi veya Bluetooth özellikli herhangi bir cihazı eşleştirin.

Sound Hub Compact, ekstra düşük frekanslar için herhangi bir Oberon C kablosuz hoparlör çiftine bir subwoofer eklemek için bir alt çıkış içerir, filmler ve bas ağırlıklı müzik için idealdir. Bir USB şarj bağlantı noktası, Sound Hub Compact kullanırken bir mobil cihazı şarj etmenize olanak tanır.

Adından da anlaşılacağı gibi Sound Hub Compact, evinizin herhangi bir yerine kolayca oturmak için tasarlanmış küçük bir ünitedir. Sound Hub Compact, müziğinizi yüksek kaliteli bir kablosuz bağlantı üzerinden herhangi bir Oberon C kablosuz hoparlörüne aktarmanın anahtarıdır ve size kompakt ve tamamen kablosuz bir sistemden odyofil ses kalitesi sunar.

dali Oberon 7 C

Teknik Özellikler

Ürün Serisi

OBERON C

Frekans Aralığı (+/- 3 dB) [Hz]

31 - 26.000

Maksimum SPL [dB]

108

Geçiş Frekansı [Hz]

2.450

Geçiş Prensibi

Tam aktif 24 Bit DSP

Yüksek frekans sürücüsü, Miktar

1 x 29 mm

Yüksek frekans sürücüsü, Diyafram tipi

Yumuşak Tekstil Kubbe

Düşük frekanslı sürücü, Miktar

2 X 7 "

Düşük frekans sürücüsü, Diyafram tipi

Ahşap Elyaf Koni

Muhafaza Tipi

Bas Refleks

Bas Refleks Ayarlama Frekansı [Hz]

40.0

Maks. Alan sayısıAmplifikatör Güç Çıkışı [RMS watt]

2 x 50 W

Amplifikatör Tipi

D Sınıfı

Bağlantı Girişi

Evrensel şebeke 100-240 VAC

Kablosuz Girişler

Tam 24 Bit / 96 kHz (sıkıştırılmamış)

Kablosuz Ses RF Bandı [MHz]

5150-5250 MHz / 5725-5875 MHz 

Önerilen Yerleşim

Zemin

Duvardan Önerilen Mesafe [cm]

15 - 100

Maks. Alan sayısıGüç Tüketimi [W]

62

Bekleme Durumunda Güç Tüketimi [W]

1

Boşta Güç Tüketimi [W]

1.25

Tabanlı Boyutlar (YxGxD) [mm]

1015 x 200 x 340

Dahil olan aksesuarlar

Hızlı Başlangıç​​Kılavuzu
Şebeke Kablosu
Ön Izgara
Lastik Ayaklar
Sivri Uçlar
Kılavuz

Ağırlık (kg]

15.7

 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398