KATCH
CALLISTO
OPTICON
SPEKTOR
dali spektor series ile ilgili görsel sonucu
Üyelik Girişi
AKSESUAR

Anasayfa


     Dali OBERON 9 Kule hoparlör

   
Ürün Kodu : Dali OBERON 9
Üretici : DALI
Fiyat : 2400 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Dali OBERON 9 Kule hoparlör
        Detaylar
 
 
Detaylar
Ürünü Online Satın almak için aşağıdaki logoyu tıklatın.

DALI OBERON 9 Kule hoparlör 


DALI OBERON hoparlör serisinin piyasaya sürülmesiyle, mevcut hoparlörlerimizden en iyi öğeleri seçtik ve bunları ses kalitesi, görünüm ve çok yönlülük sunan bir seride bir araya getirdik.
 
Bu geniş, zeminde duran üç yollu OBERON 9'da bir adet 7" ve iki adet 9" ahşap fiber woofer bulunur - üçü de SMC'ye dayalıdır. Büyük boy 29 mm ultra hafif yumuşak kubbe tweeter tarafından desteklenir.
 
Bu, büyük ama zarif kabinle birleştiğinde, derin bas ve geniş oda performansında en iyisini sunar. Boyutuna rağmen, bu hoparlör şaşırtıcı derecede hassastır ve düşük ses seviyelerinde bile herhangi bir müzik stilini doğal ve gerçekçi hale getirme yeteneği ile etkileyecektir. Bu, OBERON 9'u herhangi bir müzik veya film stili için mükemmel kılar.
 
Sitesine rağmen, OBERON 9'u herhangi bir odaya entegre etmeyi kolaylaştırdık. Hoparlörde uygulanan hem sürücü malzemeleri hem de geometri, dinleme alanında geniş bir dağılım modeli elde etmek için seçilmiştir. Aynı ilkeler geçit tasarımında da uygulanmıştır.
 
Sonuç olarak, önemli bir eksen dışı açıyla dinlerken bile iyi entegre edilmiş bir ses yaşayacaksınız. Müzik dinlerken nadiren doğrudan hoparlörlerinizin önüne oturduğunuz için bu önemlidir. Ek bir fayda, ciddi şekilde azaltılmış harmonik bozulma ve frekans bozulmasına neden olan kırınımlardır, çünkü bunlar eksen üzerinde bir yanıtta her zaman daha güçlü olacaktır. Bu aynı zamanda tüm DALI hoparlörlerinin parmak ucuna takılmak üzere tasarlanmamasının nedenidir. 
 
ÇAĞDAŞ TASARIM
Bu yeni DALI ön ızgaraların yuvarlatılmış kenarları ve rustik kumaşı, OBERON serisine daha hafif ve daha çağdaş bir görsel görünüm katıyor. Bu görünüm, zeminde duran iki modele monte edilmiş zarif şekilli alüminyum taban ile geliştirilmiştir.
 
PATENTLİ SMC
OBERON woofer mıknatısının demir kutup parçası, demirin olumsuz etkilerini en aza indirerek patentli bir SMC diski ile taçlandırılmıştır. SMC diskinin kullanılması, mekanik bozulmayı büyük ölçüde azaltır, bu da üçüncü dereceden bozulmayı azaltır. Bu, daha uzun bir dinleme keyfi, rahat bir orta kademe ve fiyat sınıfı için şaşırtıcı miktarda ayrıntı sağlar.
 
AHŞAP ELYAF KONİ
OBERON woofer, sert, hafif ve iyi huylu bir yapı oluşturan ahşap lifleri ile güçlendirilmiş, ince taneli kağıt hamuru karışımına sahip bir ahşap lifi koniye sahiptir. Düşük kayıplı surround ve örümcek süspansiyonu ile birlikte bu koni, sinyaldeki mikro ayrıntıları filtrelenmemiş ve yüksek doğrulukla yeniden üretir. 
 
KONUMLANDIRMASI KOLAY
OBERON serisinde uygulanan sürücü malzemeleri, çapraz tasarım ve geometri, geniş bir dağılım modeli elde etmek için seçilmiştir. Bu, önemli bir eksen dışı açıyla dinlerken bile iyi entegre edilmiş bir ses sağlar. Ek bir fayda, ciddi şekilde azaltılmış harmonik bozulma ve frekans bozulmasına neden olan kırınımlardır. Bu nedenle tüm DALI hoparlörleri parmakla girilecek şekilde tasarlanmamıştır.
 
Dali Oberon 9

Teknik Özellikler

 

Ürün Serisi

OBERON

Frekans Aralığı (+/-3 dB) [Hz]

35 - 26.000

Hassasiyet (2,83 V/1 m) [dB]

90.5

Nominal Empedans [ohm]

4

Maksimum SPL [dB]

113

Önerilen Amplifikatör Gücü [W]

50 - 400

Geçiş Frekansı [Hz]

780/3.400

Çaprazlama Prensibi

3 yollu

Yüksek frekans sürücüsü, Miktar

1x29 mm

Yüksek frekanslı sürücü, Diyafram tipi

Yumuşak Tekstil Kubbe

Orta seviye sürücü, Miktar

1x7"

Orta kademe sürücü, Diyafram tipi

Ahşap Elyaf Koni

Düşük frekans sürücüsü, Miktar

2X9"

Düşük frekanslı sürücü, Diyafram tipi

Ahşap Elyaf Koni

Muhafaza Tipi

Bas Refleks

Bas Refleks Ayarlama Frekansı [Hz]

31

Bağlantı Girişi

Tek Tel

Önerilen Yerleşim

Zemin

Duvardan Tavsiye Edilen Mesafe [cm]

20 - 80

Tabanlı Boyutlar (YxGxD) [mm]

1172 x 260 x 406

Dahil olan aksesuarlar

Lastik Ayak
Ön Izgara

Ağırlık (kg]

37.1

 
 
 
EPICON
SUBWOOFERS
Ä°lgili resim
OBERON
RUBICON
INSTALL
LifeStyle
dali speakers kubik ile ilgili görsel sonucu
İnternet Mağazalarımız




Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351